Bigyóblog

2010.02.05. 10:25

Homer Simpson és az iPhone

Bigyó Felügyelő

Epizódkezdés Simpsonéknál. 


4 komment

Címkék: fun youtube iphone


2010.02.04. 07:28

Kávé, bögre, Space Invaders

Bigyó Felügyelő

Mindent, amire egy net előtt ülőnek szüksége lehet a túléléshez. És ha ez mind egyben van, az a legszebb. Arról már nem is szólunk, hogy a bögre színváltós, a figurák hő hatására tűnnek elő. Vagyis üres bögrével csak a pályát látni, a forró kávéval már teljes a kép. Kétféle bögrét lehet kapni, Pac Maneset és Space Invadereset, 7,99 dollárért.

Via CoolestGadgets


11 komment

Címkék: retro bögre


2010.02.03. 12:37

Gyűjtsd össze az Android babákat!

Bigyó Felügyelő

Egyre népszerűbb és ismertebb a világon a Google op-rendszere, az Android. Perszehogy ki kell használni a népszerűséget és mindenféle kütyüt, babát, kiegészítőt kell piacra dobni. (Hozzáteszem, megőrülök az ilyen haszontalan kütyükért :) Szóval, itt az Android baba. Ennek is az első szériája, összesen tizenkettő figurát kell összegyűjteni. Állítólag még ebben a hónapban kapható lesz majd.


7 komment

Címkék: google játék android


2010.02.03. 11:02

Multitouch került a Nexus One-ba

Bigyó Felügyelő

A Google nem húzta az időt, máris kiadott egy szoftver update-et, mellyel lehetővé teszik a multitouchot. Lehet majd két ujjal zoomolni például az Adroid böngészőjében, Google Mapsen, galériában. Ez azonban nem jelenti azt, hogy valamennyi androidos telefonban lesz multitouch. A Google szóvivője azt mondta, hogy a multitouch az Android 2.0 framework része. Ezek után a gyártókon és a szolgáltatókon múlik, hogyan frissítik a már eladott mobilokat.

A Nexus One több javítást is kap. A Google Maps Navigation például éjszakai üzemmódba kapcsol este. De a legfontosabb módosítás mégis az, hogy javítanak a mobil 3G kapcsolatán.

Via TechCrounh


6 komment

Címkék: google android google phone nexus one


2010.02.02. 11:43

A Nokia N95-ös kirakja a Rubik kockát

Bigyó Felügyelő

A Nokia N95-ös mobil egy Lego Mindstorm NXT segítségével rakja ki a Rubik kockát. A telefon kameráján keresztül olvassa be az adatokat, vagyis a színeket és kiszámolja, hogyan kellene továbblépni. Utasítást az a legogépnek, az pedig végrehajtja. Zseniális barkácsolás, ha tényleg az történik, amit a videón látunk.

Via Übergizmo


24 komment

Címkék: nokia lego rubik kocka


2010.02.01. 15:06

Icipici óriás

Bigyó Felügyelő

Alig három centis, nem vastagabb a százforintos érménél és akár 32 GB-os is lehet a Verbatim új pendrive-ja. A Colour Micro USB 4 GB-os család négy színben kapható. A Black Micro pendrive 2, 4, 8, 16 és 32 GB-os változatban létezik. A Micro pendrive-okat az úgynevezett System-in-Package eljárással készítik, melynek során az elektronikus alkatrészeket egyetlen jól szigetelt tokba zárják. Így ezek ellenállnak a pornak és a víznek. A Verbatim nagyon eltalálta ezeket a színeket új termékeinél, nekem már a külső merevlemezeiknél is tetszettek.


6 komment

Címkék: mini pendrive verbatim


2010.02.01. 12:58

Retro joystick 80 játékkal

Bigyó Felügyelő

A Clear Classic névre hallgató joystick kicsit drágának tűnhet 30 dolláros árával, de több, mint aminek látszik.


19 komment

Címkék: retro játék


2010.02.01. 10:06

Legóból iPad

Bigyó Felügyelő

Az igazi úgyis csak két-három hónap múlva jelenik meg. Ráadásul a legofanok mindig összerakják a legújabb, leghype-oltabb termékeket. Ez vajon tud flasht?

Via Übergizmo


3 komment

Címkék: lego ipad


süti beállítások módosítása