Bigyóblog

2011.01.03. 13:35

Rövidhírek a CES-ről

Bigyó Felügyelő

A Samsung megalkotta a világ legkönnyebb 3D-s szemüvegeit. Volt tavaly egy felmérés, mely szerint az emberek többsége a szemüveg miatt nem venne 3D tévét – túl macerásnak és kényelmetlennek tartják. A gyártók eddigi szemüvegei elég nagyok és nehezek voltak. A képek alapján a Samsung napszemüveghez hasonló 3D szemüvegeket gyártott. A CES-en mutatják be.

A brit Amazonnál már elő lehet rendelni a Samsung Galaxy Playert. A médialejátszó 8 és 16 GB-os modellekben kapható, 233 és 279 dolláros áron. Az Amazon szerint január 7-én kerül a boltokba hivatalosan is a lejátszó. A Playernek 3,2 inches lesz a kijelzője, sokkal kisebb a Galaxy S 4 inches kijelzőjénél. Ez utóbbiból amúgy tízmilliót adtak el hét hónap alatt.

A HTC Thunderboltról is jönnek a hírek. Ami biztosnak tűnik, a 8 mexapixeles kamera, videócset, hd entertainment, 4,3 inches kijelző. Ami pletyka, dual-core processzor (1.2GHz MSM8960), 5 megapixeles elülső kamera, 16GB-os belső tárhely, 2,3-as Android és állítólag már elfogadható (nagyon jó) felbontása lesz a kijelzőnek. Igaza van azoknak, akik azt mondják, hogy ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. És szerintem túl nagy a kijelzője.


5 komment

Címkék: mobil samsung htc ces2011


süti beállítások módosítása