Bigyóblog

2017.04.20. 14:33

Szorítsd össze a mobilod!

Bigyó Felügyelő

A HTC egészen ígéretes gyártóként indult, nagyon jó mobilokat készítettek még az andoridos korszak elején. Nem véletlen, a Google őket választotta első Nexus mobiljuk gyártására 2010-ben. A Desire nevű mobiljuk is nagyon népszerű volt a maga idejében, de aztán valami elromlott. Néhány említésre sem méltó készülék és pénzügyi problémák után a márka elvesztette vonzerejét.

Azóta is próbálnak visszakapaszkodni az élvonalba, a most bejelentett HTC U is ennek egyik fntos lépése lehet. A kisebb cégeknek ugyanis az lenne a dolga, hogy meglepő megoldásaikkal próbálják felhívni magukra a figyelmet. Ez esetben ez a meglepő megoldás a telefon összeszoríthatósága lenne. Na ne úgy képzeljük el ezt, hogy fogjuk és szivacsszerűen összenyomjuk a mobilt, nem is lenne értelme ennek. Inkább úgy, mint egy gombot. Különböző funkciókat hívhatunk elő így. Hogy mit, az még a jövő titka, majd megtudjuk, amikor tényleg bemutatják a mobilt.

Egyelőre csak egy rövid kis videó jelent meg a cég Twitter feedjében. És ahogy ez lenni szokott, máris megjelentek az első pletykák is, amelyek szerint a HTC U-ban Qualcomm Snapdragon 835 processzor, 4/6GB of RAM, 64/128GB belső tárhely, 12 megapixeles hátlapi kamera lesz, a kijelzőjét pedig 5,5 hüvelykesre tervezték. Azt is tudjuk, hogy május 16-án mutatják majd be.


komment

Címkék: mobil htc andorid


süti beállítások módosítása