Bigyóblog

2010.10.08. 11:36

Taj Mahalból űrrepülő

Bigyó Felügyelő

Mindig is azt hirdette, hogy a Lego a világ legjobb játéka, csak fantázia kell hozzá. Itt a bizonyíték, hogy egy épületből hogyan lehet olyan elegáns űrrepülőt csinálni, mely bármely sci-fiben megállja a helyét. Az ugrás után körhinából épített űrszondát is láthatunk.


3 komment

Címkék: játék lego


2010.10.08. 09:50

Jegesmedve puzzle

Bigyó Felügyelő

Egy 54 darabos puzzle, mely jegesmedvéket ábrázol. Amúgy a vicces játék a torontói állatkert reklámja, de meg is lehet vásárolni mindössze hét kanadai dollárért.


2 komment

Címkék: játék puzzle


2010.10.07. 16:14

Ezt vettem az eBayen

Bigyó Felügyelő

Véget ért az eBayes játék, sikerült elkölteni 200 eurót. Nem volt könnyű választani, jobbnál jobb termékekre bukkantunk, ahogy egyre mélyebben és mélyebben belemerültünk az aukciós szájt bugyraiba. Mivel kütyüblogról van szó, elsősorban kütyüket kerestünk, azon belül is olyanokra koncentráltunk, melyeket szívesen látnánk viszont a blogon, mint teszt. Esetleg már láttuk korábban és írtunk róla.


4 komment

Címkék: játék


2010.10.07. 11:16

Tedd személyessé a Kindle-t

Bigyó Felügyelő

Új kiegészítőket árul az Amazon a Kindle-hez, teljesen személyessé tehető az új skinekkel. Nagyon sokféle matricát árulnak, mindenki találhat neki tetszőt, így nem fordulhat elő, hogy a barátod/barátnőd olvasóját kapod fel az asztalról a reggeli rohanásban. Egy gond van ezzel, egyelőre nem szállítanak Magyarországra, de reméljük ez hamar változik.


3 komment

Címkék: amazon ebook amazon kindle


2010.10.05. 20:24

Még egy nap az eBayes játékra

Bigyó Felügyelő

Most kaptuk a hírt, hogy egy nappal kitolták a határidőt, vagyis holnap éjfélig kell választani valamit az eBayről. Közben arról is hírt adhatunk már, hogy él a magyar oldal, az eBay.hu, vagyis a játékban értelemszerűen innen kell vásárolni.

Szóval a lényeg, szerda éjfélig kétszáz euró értékben vásárolhatunk valamilyen ruhát vagy kütyüt az aukciós szájtról. Nagyon nehéz a döntés, rengeteg szuper bigyót találtunk. Ha van ötletetek, ne fogjátok vissza magatokat. Ha valaki olyat mond, amit végül megveszünk, hatalmas ajándékcsomagot kap.


komment

Címkék: játék


2010.10.04. 16:18

Üvegrendező a hűtőben

Bigyó Felügyelő

Ez megint egy olyan egyszerű és nélkülözhetetlen, miért-nem-nekem-jutott-az-eszembe ötlet. Sok üveg van a hűtőmben: üdítős, sörös, boros. És igen, nehéz úgy kivenni a legalsót, hogy ne csússzon szét a többi. Vajjal, rúd szalámival, dobozos tejjel támasztottam ki, nem mindig sikeresen. Erre jön valaki és egy irattartó pöcökkel megoldja a problémát. Ennyi.

Mire megírtam a posztot, kollégám máris mutatott egy még jobbat. Ezt nem csak hűtőben lehet használni. Ráadásul dizájnos is. És nem is drága. Must have.

Via Lifehacher


45 komment

Címkék: hűtő barkács


2010.10.04. 12:18

Jön a fehér Desire

Bigyó Felügyelő

A HTC Legend fekete, míg a HTC Desire fehér színben érkezik az európai piacokra ez év októberétől. Más különbség nem lesz az eddigi modellekhez képest. Szerintem ideje volt színt vinni a modellekbe a HTC-nek, még ha a fehér nem is nevezhető igazán színnek. De talán jönnek a színesebb változatok. Mindenképpen jó lenne, ha nyitni akarnak a lányok felé is. Ha lett volna fehér Desire, amikor én vettem, akkor biztos ezt választottam volna.


6 komment

Címkék: mobil htc


2010.10.04. 11:13

Játék az eBayen, segíts választani!

Bigyó Felügyelő

Szupertitkos játék kezdődött, melyben a Bigyóblog is részt vesz. Kezdjük azzal, amit elmondhatunk.

Az eBay egy nemzetközi játékra invitált minket. A feladatunk annyi, hogy kétszáz euró értékben vásároljunk valami nagyon extra, nagyon menő, nagyon új, nagyon egyedi dolgot. Öten veszünk részt a játékban, és egy három tagú zsűri fogja értékelni a szerzeményeket.

Annyit még mondhatunk a játék kapcsán, hogy indult egy twitteres és egy facebookos oldal, mely az online vásárlás előnyeit népszerűsíti és mindenféle tippet ad.

Nade a lényeg. A játék holnap éjfélig tart, mi két napon keresztül kutakodunk, hogy a lehető legjobb kütyüt szerezzük meg. De ha valakinek remek ötlete támadna, ne fogja vissza magát, kommenteljen. Mivel Bigyóblogról van szó, értelemszerűen kütyükben gondolkodunk. A lényeg, hogy fix áras legyen, hiszen a idő rövidsége miatt nem tudunk hosszas licitálásba kezdeni. A másik fontos dolog, hogy beleférjen 200 euróba szállítással együtt (ja, és persze szállítsanak Magyarországra). Ha valaki olyan remek tippet ad, amit meg is tudunk venni, hatalmas ajándékcsomagot kap.

És egyáltalán nem olyan könnyű a feladat, mint a milyennek tűnik. Napok óta bújjuk az eBayt és rájöttünk, a világ egyik legnehezebb feladatát kaptuk. Tucatnyi kütyünél sikoltottunk fel, hogy megvan, ez lesz az! Öt percnyi böngészés után aztán persze találtunk sokkal, de sokkal jobbat. Legoszetteket, Star Wars Adidas ruhákat, ekönyvolvasókat, fényképezőgépeket, tableteket vagy csak simán rettentő cool kiegészítőket találtunk. Akárhogy is, holnap éjfélig dönteni kell. Addig még jelentkezünk.


2 komment


süti beállítások módosítása