Bigyóblog

2008.09.28. 16:09

Távirányítós ufo

Bigyó Felügyelő

 

Egy igazi ufo, amivel megijesztheted a szomszédokat. Najó, azt talán nem, de órákat el lehetne ezzel szórakozni. Ha húsz percig töltjük az aksit, 5-7 percig tudjuk reptetni az ufót. Maga a játék 19 centis. Száz dollárért adják a ThinkGeeknél.

Via Gizmodo


3 komment

Címkék: játék


2008.09.28. 11:26

Tesztkészülék érkezett: Samsung D880 DualSim

Bigyó Felügyelő

A Samsung D880-as mobilt tesztelem éppen. Különlegessége, hogy két Simkártyát is bele lehet tenni és egyszerre használni. Jöhetnek a kérdések, mi érdekel titeket?


14 komment

Címkék: mobil teszt samsung kipróbáltuk


2008.09.28. 09:29

Ctrl-Alt-Del teáscsésze

Bigyó Felügyelő

Teáskészlet geekeknek.

Via Gizmodiva


4 komment

Címkék: dizájn konyha


2008.09.27. 12:40

16 GB-os microSD a SanDisktől

Bigyó Felügyelő

Bár még nem reklámozzák, de már kapható a 16 GB-os microSD-kártya a SanDisktől. Több mint elég helyünk lesz a mobilokban zenékre, filmekre, játékokra. Az ára 60-80 dollár között lesz, ami azért nem annyira veszélyes.

Via BoyGenius


4 komment

Címkék: microsd


2008.09.25. 09:48

Masszív útitárs - Teszteltük a Sony Ericsson C702-t

Bigyó Felügyelő

A Sony Ericsson C702 Cyber-shot egy igazán kemény telefon, külsőleg és belsőleg egyaránt. Kézbe véve igazán masszívnak tűnik, nem is a legkönnyebb telefonok közé tartozik. A beharangozó poszt kommentjeiben komoly tesztet kértetek, hogy mennyire ütésálló. Nos, a leírás szerint csak csepp és porálló a telefon, úgyhogy nem dobtam le a harmadikról. De attól nem félnék, hogy összetörik, ha kiesne a zsebemből. 


15 komment

Címkék: mobil teszt sony ericsson kipróbáltuk


2008.09.24. 16:24

Ősszel jön az új Prada

Bigyó Felügyelő

Az LG eddig egymillió Prada mobilt adott el világszerte 2007 márciusa óta. Azt is bejelentették ma, hogy a két cég folytatja az együttműködést, így még idén ősszel bemutatják az új divattelefont.


2 komment

Címkék: mobil lg


2008.09.24. 09:43

Sört főztem

Bigyó Felügyelő

Az első korty. Senki nem mer megszólalni, mindenki a másikra vár. Valaki benyögi: fesztiválsör. Vad bólogatás, innentől nincs megállás: könnyen csúszik, nem keserű, nahát söríze van, mintha búzasör lenne a színe alapján, ízre pedig lager. Pedig pilsenit készítettem, de tényleg nem volt meg az a kesernyés íz.


5 komment

Címkék: teszt kipróbáltuk bigyoshop


2008.09.24. 07:46

Hisztis ébresztőóra

Bigyó Felügyelő

Először még kedves. Finoman kopog lábaival. Ha nem ébredsz fel, akkor már a kezeivel is tapsol. Ha még ez sem érdekel, akkor azonban kivágja a hisztit, elkezd zajongani és üvöltözni egészen addig, míg ki nem ugrasz az ágyból, hogy megnyugtasd. És ez csak egy ébresztőóra, úgy hívják, Tantrum. Ötven dollárért minden reggel kiabálásra ébredhetünk.

Via Übergizmo


5 komment

Címkék: óra ébresztőóra


2008.09.23. 17:26

Itt az Android

Bigyó Felügyelő

Bemutatták a HTC Dreamet, vagyis az első Androidos mobilt - ez ugye a Google mobil operációs rendszere. Az amerikai T-Mobile-nál G1-ként fog futni. Három inches érintőkijelzője 480x320-as felbontású lesz, de teljes qwerty-billentyűzettel is felszerelik. Akkumulátora öt órás beszélgetési és 130 órás készenléti időt bír. Minden lesz benne: GSM/GPRS/EDGE/Wi-Fi és UMTS/HSDPA. Belső memóriája 1 GB-os, de bővíthető egészen 8 GB-ig. Van benne egy három megapixeles kamera is és persze bluetooth.

 

Természetesen az összes Google-alkamazást egy gombnyomásra el lehet érni vele. Ezek a Gmail, Youtube, Calendar, Maps, Google Talk és a kereső. Az Amazonnal is sikerült megállapodni, mp3-akat lehet letölteni kedvezményesen, darabját 89 centért. Legalábbis az Egyesült Államokban, valószínűleg itthon ez a funkció nem él majd.

 

Amerikában már most előrendelhető, a boltokban október 22-től kapható. Nagy-Brtanniába is még az idén megérkezik, Európa többi részére azonban csak 2009 elején. Előfizetésesen (tehát szolgáltathoz kötve) Amerikában 179 dollárért lehet megvenni, az európai ára nem ismert.


4 komment

Címkék: google mobil htc android google phone


2008.09.23. 14:38

Renoir lett a KC910

Bigyó Felügyelő

Volt egy mobiltelefonja az LG-nek, melynek a KC910 nevet adták. Egy szép napon gondoltak egyet és megváltoztatták a nevet, mostantól Renoirnak hívják a mobilt. Az indoklás:

"Az LG KC910 alkotóit Renoir művészete inspirálta;a tervezők a híres festő fény és színhasználatából, valamint megkapó ábrázolásmódjából merítettek.... olyan fontosnak tartották a festő ihlette személyiséget és kifinomultságot, hogy a telefont hivatalosan is átnevezik Renoirra."

A mobil amúgy az LG Viewty utóda, nyolc megapixeles kamerával, Dolby Mobile funkcióval, DivX és Xvid lejátszására is képes, és wfi is van benne.

Ehhez kapcsoldva érdekelne a véleményetek. Nektek a fantázianevek, mint Renoir, Omnia, Chocolate, vagy inkább a néhány betűből és számból álló kombinációk tetszenek?


8 komment

Címkék: mobil lg


süti beállítások módosítása