Bigyóblog

2009.06.25. 11:02

F mint fun, avagy horgásszunk a mobilunkkal

Bigyó Felügyelő

Van valami bájos abban, amikor felnőtt fériak egymás kezéből kapkodnak ki egy telefont, hogy horgászosdit játsszanak. Ez történt a Sony Ericsson F305 névre hallgató mobiljával.

 

A mobil kifejezetten játékhoz készült, mindenféle gombokkal, vízszintes móddal és mozgásérzékelővel próbálja elérni. horgászni például úgy kell, hogy meglendítjük a telefont (hasonló mozdulattal, mint egy horgászbotot) és várunk. Amikor kapás van, akkor aprókat rángatunk a telefonon, vigyázva, hogy ne "szakadjon" el a kötél. Egészen hosszan el lehet szórakozni ezzel. A horgászós játékon kívül persze mindenféle mást is le lehet tölteni, én a Sims2-t, a bowlingot és az autóversenyeset próbáltam ki.

Mivel játékra tervezték a mobilt, arra is gondoltak, hogy az akkumulátor sokáig bírja - egy feltöltéssel nyolc órán keresztül játszhatunk. De vehetünk hozzá egy CPP-100 akkumulátor pakkot, mellyel még tovább lehet játszani. Az F305-ös kijelzője két inches, felbontása 176x220. Tíz MB-os memóriája M2 kártyával bővíthető, van benne egy két megapixeles kamera, FM-rádió, Bluetooth és persze mp3-lejátszó.


13 komment

Címkék: mobil teszt sony ericsson kipróbáltuk


süti beállítások módosítása