Bigyóblog

2009.12.14. 13:17

Dick Tracy hívja Bigyó Felügyelőt

Bigyó Felügyelő

Egyből ez jutott az eszembe, de ezzel majdnem egyedül voltam, ugyanis mindenki KIT-et hívta ki a garázsból. Az LG-től kaptuk kölcsön a karóratelefont (GD910), mellyel tényleg egy szupertitkos ügynöknek (vagy Májkülnek) képzelheted magad.

 

A telefon maga nagyon letisztult, nincsenek felesleges gombok rajta. Igazából csak három gomb van az oldalán, de azokat szinte soha nem kell használni, ugyanis érintőképernyős. És ezzel el is érkezünk a lényeghez, azt gondolnánk, az apró kijelző miatt ugyanis vastag ujjuak nehezebben tudják nyomogatni a pici gombokat. Nekem ezzel nem volt gondom, számomra kényelmes a kezelőfelület. De nagyobb kezű barátaim is simán megbírkóztak a feladattal.

A menü felépítése nagyon egyszerű, pillanatok alatt megtanulható és mindent meg is találunk már az első használatkor. Az első hívásnál még kicsi bizonytalanul nyomtam még meg a gombot, de utána már minden simán ment, beszélgetni a hozzá kapott Bluetooth-szettel lehet. De ha csendes helyen vagyunk, akár a telefon mikrofonjába is belebeszélhetünk, tényleg Májkülnek képzelve magunkat. A menü nagyon gyors, könnyen lehet görgetni, pillanatok alatt megtalálhatjuk a keresett nevet például a telefonkönyvből.

Az óramobil amúgy nem nehéz. Aki kézbe fogta, meglepően könnyűnek találta. De mégis nagy, kicsi órához szokott csuklómon már fél óra után kényelmetlen volt. Igaz, az az érzés elmúlt az első óra után, gondolom megszoktam. Videótelefonálni is lehet vele, de ezt el is vártuk Dick Tracy telefonjától.

A mobilóra kapható a T-Mobile-nál, horrorisztikus, 340-360 ezer forintos áron. Ami egyben azt is jelenti, hogy arra még várni kell, hogy mindenki ilyennel rohangáljon.


13 komment

Címkék: mobil teszt lg kipróbáltuk


süti beállítások módosítása